Overnight speculaas n’oats met gebakken appeltjes

Ingrediënten 
(2 personen)

4 el hennepzaad
2 el lijnzaad
2 el geraspte kokos
1 el notenpasta
2 tl chiazaad
200 ml amandelmelk (ongezoet)
2 tl speculaaskruiden
1 appel
1 el koksolie
40 gr gehakte walnoten

Benodigdheden
2 afsluitbare potjes (à ca. 500 ml)

 

 

Bereiding

Verdeel de hennepzaad, lijnzaad, geraspte kokos, notenpasta, chiazaad, amandelmelk en 1 tl speculaaskruiden over 2 potjes en roer goed door. Dek af en zet minimaal 2 uur tot een nacht in de koelkast.

Snijd de appel in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak de appel 5 min. Bestrooi met de rest van de speculaaskruiden en bak nog 1 min. Verdeel de appel over de overnight n’oats en garneer met de walnoten. 

 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: