Ingrediënten
2 stengels bleekselderij
2 cm gember
1 appel
1 sinaasappel
10 blaadjes munt
100 g spinazie
1 banaan
200 ml water
I50 g blauwe bessen
2 el hennepzaad
2 el geroosterde pompoenpitten
Benodigdheden
Blender
Bereiding
Hak de bleekselderij grof. Schil de gember. Snijd de appel in grove stukken. Snijd de schil van de sinaasappel. Pluk de munt van de takjes.
Maal de bleekselderij, gember, appel, sinaasappel, muntblaadjes, spinazie, halve banaan en water in de blender fijn.
Verdeel de smoothie over 2 of 3 glazen. Snijd de rest van de banaan in plakjes. Garneer de smoothie met plakjes banaan, blauwe bessen, hennepzaad en pompoenpitten.
Tip: eet je smoothie met een lepel.
Heb je het recept gemaakt?
Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!