Carrot cake ontbijtbowl

Ingrediënten 
(2 personen)

  • 50 g gehakte hazelnoten 
  • 2 el kokosrasp
  • 1 tl kaneel
  • 300 g wortel
  • 2 bananen
  • 75 g havermout
  • 500 g magere kwark
  • 2 el 100% pindakaas

Bereiding

Hak de hazelnoten grof. Verhit een koekenpan zonder olie of boter. Rooster de hazelnoten, kokos en kaneel al omscheppende in 3 min. goudbruin. Schud op een bord en laat afkoelen.

Schil intussen de wortel en rasp grof. Pel 1 banaan en breek in grove stukken. Maal de wortel, banaan, havermout en kwark in een blender of keukenmachine fijn.

Verwarm de pindakaas in een pannetje op laag vuur tot het vloeibaar wordt. Verdeel de kwark over 2 kommen. Snijd de 2e banaan in plakjes en leg erop. Strooi de hazelnoten met de kokos en kaneel erover. Besprenkel met de pindakaas.

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: