Smoothiebowl met havermout

Ingrediënten 
(2 personen)

4 el havermout
2 sinaasappelen
1 banaan
2 handjes biologische spinazie 
2 el gojibessen

Benodigdheden
Blender

 

 

 

Bereiding

Doe de havermout in een bakje en zet net onder met water. Dek af en zet minimaal 2 uur tot een nacht in de koelkast.

Schil de sinaasappels en snijd het vruchtvlees grof. Pel de banaan en breek in grove stukken. Maal de sinaasappel, banaan, spinazie en de helft van de havermout in een blender fijn. Roer de rest van de havermout erdoor. 

Zet in de koelkast om ijskoud te worden. Verdeel over 2 kommetjes en garneer met de gojibessen. 

Tip: gebruik koud water uit de koelkast zodat je de smoothie direct lekker koud kan drinken. 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: