Eenpans granola met blauwe bessen

Ingrediënten 
(4 personen)

2 rijpe bananen
200 g havermout
2 el ahornsiroop
2 tl kaneel
1 el kokosolie
500 ml volle yoghurt
100 g blauwe bessen
4 blaadjes/takjes munt (optioneel)

 

 

 

Bereiding

Pel de bananen en prak in een kom met pureestamper of vork fijn. Schep de havermout, ahornsiroop, kaneel en eventueel een snufje zout erdoor. 

Verhit de kokosolie in een ruike koekenpan en bak de granola in 15 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Schud op een bord en laat afkoelen.

Verdeel de yoghurt over 4 kommetjes en schep de granola erop. Bestrooi met de blauwe bessen en garneer eventueel met een takje munt. 

 

 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: