Snelle groente quiche

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 1 volkoren wrap
  • 1 courgette
  • 200 g tros cocktailtomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 4 eieren 
  • 1 el extra vierge olijfolie 
  • 3 takjes basilicum

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schaaf de courgette in de lengte met de dunschiller in lange linten. Knip de tros cocktailtomaten in kleine trosjes. Giet de mozzarella af. Vet de springvorm in en bekleed met bakpapier. 

Leg de wrap in de springvorm. Verdeel de courgette en trosjes tomaat erover. Zet daarbij de courgetteplakken op de zijkanten zodat je een soort muurtjes bouwt in de springvorm. De tomaatjes zet je tussen de muurtjes. Breek de eieren erboven. Scheur de mozzarella in grove stukken en verdeel erover. Bestrooi met peper en zout en bak 40-45 min. in de oven goudbruin en gaar.

Verwijder de rand van de springvorm en schuif de quiche op een bord. Besprenkel met olijfolie en garneer met blaadjes basilicum.

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: