Thaise mosselen met groentespaghetti

Ingrediënten 
(2 personen)

1 knolselderij, 2 courgettes of 500 g pastinaak
1 kg mosselen
2 stengels citroengras
2 el olijfolie
4 limoenbladeren
100 gr rode currypasta
1 pakje kokosmelk (200 ml)
30 g roomboter
15 g koriander

 

 

Bereiding

Schil de knolselderij en pastinaak. Schil met de spiralizer van de knolselderij, pastinaak en courgette spaghetti. 

Maak de mosselen schoon en verwijder de kapotte exemplaren. Kneus de citroengras door met de achterkant van een mes erop de slaan. Verhit de olie in een ruime pan met deksel. Bak de limoenblad 1 min. in de olie. Voeg de currypasta toe en bak 1 min. 

Voeg de citroengras, kokosmelk en vissaus toe. Schep de mosselen erdoor en stoof 5 min. met de deksel op de pan gaar. Schep tussendoor om. 

Smelt de boter in een pan en bak de courgetti 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Hak de koriander grof.

Verdeel de courgetti over 4 borden, schep de mosselen erop en garneer met koriander. 

 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: