Smash salade met koolrabi en rozijnen

Ingrediënten 

1 kleine stronk broccoli (ca. 250 g)
1 paprika
1 koolrabi
2 el Griekse yoghurt (ca. 100 ml)
50 g rozijnen
2 el extra vierge olijfolie
½ citroen

Benodigdheden
Keukenmachine

 

Bereiding

Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakken. Snijd de paprika in grove stukken. Schil de koolrabi en snijd in grove stukken. 

Maal de broccoli, paprika, koolrabi, yoghurt, rozijnen en olijfolie in een keukenmachine grof door een paar keer te pulsen. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. 

Tip: lekker met een snee volkoren of zuurdesembrood. De salade is 3 dagen houdbaar in je koelkast.

 

 

 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: