Ingrediënten
(4 personen)
300 ml volle melk
80 g havermout
2 tl koek- & speculaaskruiden
1 tl kokosolie
400 g bosvruchten mix (diepvries)
2 el pompoenpitten
4 el Griekse yoghurt 10% vet
2 el honing
Benodigdheden
4 ovenvaste schaaltjes
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de melk, havermout en koek- & speculaaskruiden door elkaar.
Vet de ovenvast schaaltjes in met kokosolie en verdeel het havermoutmengsel erover.
Verdeel de bosvruchten mix erover en garneer met de pompoenpitten. Bak 25 min. in de oven.
Schep de yoghurt op de baked oats en drizzle de honing erover.
Heb je het recept gemaakt?
Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!