Chiapudding met blauwe bessen

Ingrediënten 

300 ml kefir (rauwe zuivel)
6 el chiazaad
200 gr blauwe bessen (vers of diepvries)
1 banaan
200 gr diepvriesframbozen
0,5 tl vanillepoeder
50 g pompoenpitten

Bereiding

Meng kefir, chiazaad en de helft van de blauwe bessen door elkaar. Verdeel over 2 bakjes en zet (minimaal 15 min. of de avond ervoor) in de koelkast. 

Prak de helft van de banaan en snijd de rest in plakjes. Verwarm de frambozen al roerende met de halve geprakte banaan en vanillepoeder. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan. 

Verdeel de frambozenpuree over de chiapudding en garneer met plakjes banaan, de rest van de blauwe bessen en pompoenpitten. 

 

 

 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: