over mij

Sandra Ysbrandy is voedingsdeskundige, TV kok, succesvol kookboekenschrijfster en bovenal moeder van 3 zoons. Voeding en gezondheid zijn DE thema’s waar haar hart naar uit gaat. Ze is afgestudeerd historicus, werkte bij een grote Nederlandse bank maar gooide in 2008 het roer radicaal om. Zij volgde een 2-jarige koksopleiding en werd, nog voordat ze haar opleiding afrondde, gevraagd als vaste kok voor het televisieprogramma Het Familiediner. Andere programma’s volgden zoals Life4You, Thuis op Zondag, Tijd voor Max, Kook mee met Max en Eigen Huis & Tuin, lekker leven, Slimste Mens, Expeditie Robinson 2021, Hunted 2023 en presenteert ze iedere donderdag een gezonde lunch in het NPO Radio5 Lunch Lekker met Daniël Dekker.

‘Eten moet in de eerste plaats lekker zijn, maar ook goed voor je gezondheid’

Sandra kan mensen als geen ander motiveren om aan hun gezondheid te werken met de juiste voeding en leefstijltips. Dat doet zij via haar TV programma’s, als contentmaker op social media, als ambassadeur van de Nierstichting, als kookboekenschrijfster en in kookworkshops en demo’s.

Sandra besloot haar kennis te verdiepen en volgde de opleiding tot
Natuurvoedingsadviseur, Health & Nutrition (beroepsopleiding tot vegetarisch chef) en de Oersterk coachopleiding.

Begin dit jaar verscheen haar 3e kookboek ‘Eet beter, niet minder’ waar nu al zo’n 25.000 stuks van verkocht zijn.

Samenwerken?

Persoonlijk management en exclusieve boekingen:
 
Contact Mediakit