Indiase mango smoothie

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 1 citroen
  • 1 tl garam masala 
  • 1 mango
  • 2 cm gember
  • 500 ml gefermenteerde wortelsap

Bereiding

Boen de citroen schoon, rasp de schil boven een steelpan en pers de vrucht erover uit. Voeg garam masala toe en laat een paar minuten trekken op laag vuur.

Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Schil de gember. 

Maal de citroensap, mango, gember en wortelsap in een blender fijn. Zet in de koelkast om ijskoud te worden.

Verdeel over vier glazen en serveer direct.

TIP: serveer de smoothie eventueel met ijsklontjes

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: