Koken met de seizoenen

Als je wil koken met verse seizoensgroenten, dan kun je eigenlijk niet klakkeloos recepten volgen. De vraag is dan altijd of het product wel te krijgen is in het seizoen en het liefst ook nog van Nederlandse bodem. In mijn kookworkshops leer je waarom het voor je gezondheid en die van onze planeet belangrijk is om te koken met de seizoenen. Je leert variëren op basisgerechten die je eenvoudig thuis kunt koken.
Ervaar hoe lekker maaltijden smaken die bereid zijn met pure, verse en liefst biologische ingrediënten.

Meld je aan

 

Ik deel graag mijn kennis met jou

Samen gaan we de lekkerste verse gerechten koken met groenten uit mijn eigen moestuin.

Gezonde gerechten die je lichaam echt voeden. Ik vertel je waarom.

wat krijg je?

  • Een korte presentatie met de do’s & dont’s over gezondheid en voeding
  • Het maken van de lekkerste gerechten in de keuken met seizoensgroenten vers van het land
  • Tips om zelf thuis aan de slag te gaan. Ik leer je hoe je eenvoudig varieert op 6 basisrecepten. Je krijgt deze basisrecepten mee naar huis.

Ik vind het belangrijk om anderen te inspireren en te stimuleren om met verse producten te werken. Een eerste belangrijke stap is om zo dicht mogelijk bij de natuur te gaan eten. Laat pakjes en zakjes met kant-en-klare producten links liggen.

Krijg (weer) plezier in koken met verse seizoensgebonden ingrediënten en ga fit, happy en vol energie weer door het leven!

De data in 2025 voor de Moestuin Kookworkshops zijn:

16 april
21 mei
18 juni
17 september
22 oktober
19 november

Tijden: 11:00 – 15:00 uur

Locatie: Boerin & de Kok in Amstelveen

Wil je meer info over de kookworkshops? Stuur me dan een mailtje

Meld je aan Meer info