Wraps met biet en blauwe kaas

Ingrediënten
(2 stuks)

  • 2 uien
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 2 gekookte rode bieten
  • 2 dadels (zonder pit)
  • 50 g blauwe kaas
  • 50 g Griekse yoghurt 10% vet
  • 2 volkoren wraps
  • 2 takjes peterselie
  • 2 el biologische aceto balsamico di modena

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de uien in dunne halve ringen. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de ui in 15 min. goudbruin en heerlijk zoet. Schep regelmatig om.

Snijd de biet in dunne plakjes. Snijd de dadels in reepjes. Verkruimel de blauwe kaas. Smeer de wraps in met yoghurt. Verdeel de plakjes biet, dadels, blauwe kaas en ui erover. Bak 8-10 min. in de oven.

Snijd intussen de peterselie fijn. Besprenkel de wraps met balsamico en bestrooi met de peterselie.

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en ben benieuwd naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: