Kokos-havermoutrepen

Ingrediënten

  • 200 g Medjoul dadels
  • 100 gr gemalen kokos
  • 150 gr havermout
  • 175 g pecannoten
  • 100 g walnoten
  • 50 g gedroogde cranberry’s
  • 2 eetlepels honing
  • 1 tl kaneel
  • Snuf zout

Benodigdheden

  • Keukenmachine
  • Bakblik 30 x 20 cm
  • Bakpapier

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Ontpit de dadels. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en maal tot een grove, plakkerige massa.

Stort het mengsel in een met bakpapier bekleed bakblik. Strijk de bovenkant met een lepel glad. Zet 10-15 minuten in de oven.

Haal uit de oven. Snijd de koek nog warm in repen. Laat verder afkoelen. Je kunt de repen in een weckpot doen of in porties invriezen.

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en ben benieuwd naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: