Ingrediënten
2 teentjes knoflook
4 takjes verse tijm
500 gr kastanjechampignons
2 el olijfolie
150 g boekweitpasta
200 gr spinazie
200 gr geitenkaas
50 g geroosterde hazelnoten
Bereiding
Snijd de knoflook fijn. Ris de tijm van de takjes. Veeg de champignons schoon en snijd in vieren.
Verhit 2 el olijfolie in een hapjespan. Bak de champignons, knoflook en tijm 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Houd een beetje kookvocht apart.
Voeg de spinazie toe aan de champignons en roerbak kort. Voeg een scheutje kookvocht van de pasta en de geitenkaas toe en roer tot een smeuïge saus. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de saus en verdeel over 2 borden. Hak de hazelnoten grof en strooi erover.
Heb je het recept gemaakt?
Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!