Geroosterde broccoli met Romescosaus en feta

Ingrediënten 

  • 750 gr broccoli
  • 500 gr cherrytomaten
  • 2 feta
  • 75 gr walnoten of pecannoten
  • Extra vierge olijfolie
  • 3 el Balsamico azijn
  • Eventueel honing
  • 4 el romescosaus

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd ook de stronk in blokjes. Leg op de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met peper en zout.  Rooster 10 minuten in de oven.

 Snijd de feta doormidden en leg met de cherrytomaten en walnoten bij de broccoli. Besprenkel met Balsamico azijn. Een klein beetje honing over de feta is heerlijk. Rooster nog eens 10 minuten.

 Serveer met romescosaus.

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: