Ingrediënten
(4 personen)
- 4 cm gember
- 1 teentje knoflook
- 3 el sojasaus
- 3 el rijstazijn
- 2 el (geroosterde) sesamolie
- 1 Chinese kool
- 2 el kokosolie
- 200 gr bimi
- 200 gr sugarsnaps
- 4 eieren
- 300 gr soba noodles
Bereiding
Schil de gember. Verwijder het velletje van de knoflook. Rasp de gember en knoflook boven een bakje. Roer de sojasaus, rijstazijn en sesamolie erdoor.
Halveer de Chinese kool in de lengte, verwijder de harde kern en snijd de kool in reepjes.
Smelt 2 el kokosolie in een wok of hapjespan en roerbak de bimi 3 min. Voeg Chinese kool en sugarsnaps toe.
Smelt 1 el kokosolie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Schep de noodles en de dressing door de groenten. Verdeel over de borden en serveer met een ei.
Heb je het recept gemaakt?
Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!