Krokante wraps

Ingrediënten 

  • 1 volkoren wrap
  • 4 eieren
  • 4 bosui
  • 50 gr boerenkool (liefst groot boerenkoolblad)
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 30 gr geraspte geitenkaas

Bereiding

Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak hierin de bosui 2 minuten. Haal de boerenkool van de nerf en voeg toe. Snijd de tomaatjes in reepjes en voeg toe.

Kluts de eieren en schenk over de groenten. Rasp de geitenkaas boven het ei. Leg de wrap er bovenop. Druk een beetje aan. Bak een paar minuten tot het ei loskomt van de bodem van de pan. Keer om zodat de tortilla aan de onderkant komt. Klap de wrap dubbel en bak aan beide kanten krokant.

Snijd de wrap doormidden en serveer op een bord.

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: