Ingrediënten
500 ml amandelmelk
2 eieren
1 tl bakpoeder
200 gr havervlokken
1 tl kaneel
0,5 tl gemalen kardemom
0,5 tl anijszaadjes
2 appels
1 winterpeen
100 g geroosterde ongezouten blanke amandelen
100 g rozijnen
300 g Griekse yoghurt
Benodigdheden
Ovenschaal (15 x 20 cm)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Klop de amandelmelk, eieren, bakpoeder, havervlokken, kaneel, kardemom, anijszaadjes en een snuf zout in de ovenschaal tot een glad mengsel.
Rasp de appel en winterpeen grof. Hak de amandelen fijn. Schep de appel, winterpeen, amandelen en rozijnen door het eimengsel. Bak de pudding in 30 min. in de oven goudbruin.
Schep de pudding op een bord. Schep de yoghurt erop en serveer.
Heb je het recept gemaakt?
Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!