Ingrediënten
(4 personen)
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 2 takjes tijm
- 6 eieren
- 30 g kappertjes
- 1 el olijfolie extra vierge
- 100 g Parmezaanse kaas
Benodigdheden
- ronde ovenschaal (Ø 24 cm)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de courgette in plakjes. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Ris de tijm van de takjes. Giet de kappertjes af.
Klop de eieren in een ruime kom los. Voeg de courgette, paprika, ui en tijm erdoor. Breng op smaak met peper en zout en schep om. Vet de ovenschaal in met olijfolie en verdeel het ei-groentenmengsel over de schaal. Strooi de kappertjes erover. Rasp de Parmezaanse kaas erover.
Bak de frittata 30 min. in de oven en serveer in de schaal.
Heb je het recept gemaakt?
Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!