Pompoen pinda soep

Ingrediënten 

  • 4 eieren
  • 4 bosui
  • 1 knoflook
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 portie pompoenspread (6 el)
  • 1, 5 ltr groentebouillon

Bereiding

Kook de eieren hard in 8 minuten.

 Bak bosui en knoflook 1 minuut. Voeg kerriepoeder toe en bak kort mee. Voeg pompoenspread en groentebouillon toe. Breng aan de kook en schep in soepkommen. Snijd de eieren doormidden en leg op de soep. Garneer met geroosterde kokos en bieslook.

 Lekker met een dikke snee volkorenbrood met roomboter of zelfgemaakte (boerenkool)pesto.

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: