Indiaas roerei

Ingrediënten 
(2 personen)

3 cm verse gember
8 cherrytomaten
5 g bieslook
4 eieren
2 el cottage cheese
1 tl kurkuma
1 tl komijn
peper en zout
1 el olijfolie

 

 

Bereiding

Schil de gember en rasp fijn. Snijd de cherrytomaten in doormidden. Snijd de bieslook fijn en houd een beetje apart voor de garnering.

Klop de eieren los met een vork en meng met de gember, cherrytomaten, bieslook, cottage cheese, kurkuma en komijn. Breng op smaak met peper en zout. 

Verhit de olie in een ruime koekenpan op middelhoog vuur. Schenk het eimengsel in de pan en bak 1 minuut. Duw het ei met behulp van een spatel steeds voorzichtig naar het midden en bak het op deze manier in 3 minuten gaar.

Verdeel over twee borden en garneer met de apart gehouden bieslook. 

 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: