Kwark met abrikoos en crispy kaneel topping

Ingrediënten 
(2 personen)

100 g gedroogde abrikozen (ongezwaveld) 
100 gram bulgur
50 g amandelen
50 g zonnebloempitten 
2 el honing
1 el kaneel
250 ml magere kwark 
1 kiwi

Benodigdheden
bakplaat
bakpapier
rasp

 

 

 

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de abrikozen 10 min. wellen in heet water. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. 

Hak de amandelen in grof. Giet de bulgur af en doe terug in de pan. Schep de amandelen, zonnebloempitten, honing en kaneel door de bulgur. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de oven.

Giet de abrikozen af en snijd in dunne reepjes. Schil de kiwi en snijd in partjes. Verdeel de kwark, abrikozen over de schaaltjes. Strooi de crispy kaneel topping erover en garneer met partjes kiwi.

 

.

 

Heb je het recept gemaakt?

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en naar het eindresultaat. Deel jouw foto op Instagram en tag @sandraysbrandy.
Eet smakelijk!

Deel dit recept via: