Ik ben Sandra, voedingsdeskundige. Je kan mij misschien kennen als (TV) kok, kookboek auteur, spreekster en van bijvoorbeeld Expeditie Robinson. Ik ben 55 jaar en bovenal moeder van 3 zonen. Met die 55 jaar ben ik al een tijdje in een nieuwe fase beland. De kinderen zijn het huis uit, en er is rust! Rust om voor mijzelf te kiezen en weer te ontdekken waar ik blij van wordt. Een periode waarin ik aandacht kan geven aan mijn passies gezondheid en voeding en dit kan combineren met reizen en een actief leven “Avontuurlijk onthaasten”, leek mij daar voor wel een mooie naam, toch?
‘Eten moet in de eerste plaats lekker zijn, maar ook goed voor je gezondheid’
Wist je dat ik ook workshops (moestuin & lunch) geef, binnenkort een retraite organiseer waar jij leert hoe je zelf avontuurlijk onthaast of te boeken ben als spreker bij jouw organisatie?
Het is tijd voor een overgang!
Een overgang in letterlijke én figuurlijke zin: Want op het gebied van gezondheid, sportiviteit, reizen en avontuur weet ik dat ouder worden soms zijn uitdagingen heeft. Maar, het kan ook LEUK zijn!
Als ervaringsdeskundige en expert deel ik graag mijn kennis over het koken met verse en duurzame producten, geef ik recepten inspiratie, voedingstips en handige weetjes en deel ik vooral hoe makkelijk jij dit ook zélf ook kan doen. Dit met een lekkere down to earth aanpak.
neem contact op
In de media
Sandra werd al tijdens haar koksopleiding gevraagd als vaste kok voor het televisieprogramma Het Familiediner. Andereprogramma’s volgden snel zoals Life4You, Thuis op Zondag, Tijd voor Max, Kook mee met Max, Eigen Huis & Tuin en LekkerLeven. Ze schreef drie kookboeken: Eet Beter, Niet Minder, Eet Beter, Voor Minder en Aan de Keukentafel. Sandra nam deelaan De Slimste Mens, Expeditie Robinson (2021), Hunted (2023), No Way Back (2025). Momenteel presenteert ze iederedonderdag een gezonde lunch in het NPO Radio 5 programma Lunch Lekker met Daniël Dekker en is ze ambassadeur vande Nierstichting.